Når man blir pensjonist, pleier mange å trappe ned sin arbeidskarriere og fokusere mer på kaffe og kaker. Dette er noe som ikke passer for 73 år gamle Knut Laache, da han fortsatt har en gründerspire i seg og elsker å finne nye ting å jobbe med.

Dette førte til at i september 2015 sto 14 nye Shapemastermaskiner klare for montering utenfor lokalet der ”Feelgood Jessheim” skulle åpne dørene.

Feelgood Jessheim utvendig

Et halvt år har gått og vi i Shapemaster har tatt turen til Knut for å se hvordan det går.

 

S: Du må sies å være godt voksen med dine 73 år. Hva var reaksjonen til folk da du skulle starte en ny virksomhet for deg selv?

K: Det er klart det var mange som var skeptiske og mente jeg heller burde trappe ned enn å trappe opp min jobbvirksomhet, men jeg har hele livet sett etter nye ting og drives av å gjøre noe nytt.

DCIM100GOPRO
S: Du åpnet dørene rett etter Feelgoodsenteret i Sigdal, som det tredje senteret i Norge. Hva fikk deg til å ta sjansen med å starte med Shapemaster?

K: Mange tror nok at jeg har tatt en sjanse med dette,  men det var et vel gjennomtenkt valg. Jeg har alltid jobbet i egen bedrift. Jeg har dermed opparbeidet meg en bred erfaring med hvordan det er å drive for seg selv og hva som kreves for at det skal gå bra. Jeg pratet mye med Truls Nebell fra Shapemaster og dro flere turer til Åmot der jeg og kona mi kunne prøve maskinene. Etter dette var vi solgt på produktet og gledet oss bare til å komme i gang.

Feelgood Jessheim Knut Laache

K: Hvordan har folk i Jessheim tatt i mot det nye treningskonseptet?

J: På samme måte som i Sigdal har det utelukkende vært positive tilbakemeldinger og jeg har flere kunder her som endelig føler de har fått en form for trening som passer for dem. Det finnes jo flere andre treningssentere i nærheten, men de passer ikke for alle og jeg er stolt av å kunne tilby en treningsform som reaktiverer mennesker som ellers bare holder seg i ro.

 

S:  Har du fått noen positive tilbakemeldinger fra noen av dine kunder?

K: Ja, mange. De fleste forteller om positive opplevelser med velvære og bedre bevegelse i skuldre, rygg og knær. En av de eldre brukerne, som har vært og trent hos meg en god stund nå, fortalte meg at kona hans var så fornøyd, fordi han hadde fått mye bedre balanse i kroppen og var blitt mye bedre til å danse.

Feelgood Jessheim 4

S: Har du noen kunder med spesielle behov?

K: Ja, jeg har blant annet en kunde som har MS. Han er svært fornøyd over denne formen for trening og mener han er helt avhengig av å gå hit flere ganger i uken for å kunne beholde styrken og bevegelsen, spesielt i overkroppen. Videre har flere slagrammede og reumatikere vist sin interesse, så jeg håper flere vil komme å se hvordan de kan ha nytte av dette.

 

S: Hvordan har det da vært å starte en ny karriere?

K: Det har vært utrolig gøy. Jeg har aldri gledet meg like mye til å dra på jobb som jeg gjør nå. Og det har jo sine fordeler å være gründer, for jeg har fått veldig god hjelp fra Shapemaster sin side og vi har virkelig blitt som en familie som sammen hjelper hverandre til å løfte frem denne formen for trening.

 

S: Hvor mye er du selv på Feelgoodsenteret?

K: Til å begynne med jobbet jeg fem dager i uken, men nå jobber jeg tre dager.

Feelgood Jessheim 1

S: Hvilke forkunnskaper hadde du til å drive et treningssenter før du startet med dette?

K: Jeg har så godt som aldri satt min fot inn på et treningssenter før, så jeg visste ikke mye om bransjen. Men jeg har fått god opplæring, og nå kan jeg nok til å vise folk hvordan de skal bruke maskinene. Maskinene fungerer jo som en egen personlig trener, så bare man posisjonerer seg rett så er det opp til deg selv hvor mye eller lite du vil ta i.

 

S: Hva er din største kundegruppe?

K: Jeg vil nok si at det er mest mennesker i alderen 60+ som er her og trener. Det passer meg egentlig veldig bra, for det blir som en stor familie her som prater og koser seg med den nye formen for aktivitet.

 

S: Har du fått noen klager så langt?

K: Jeg hadde en kunde som klagde over smerter i ryggen, og tok en pause. Det viste seg at smertene hadde andre årsaker enn treningen, så nå er hun kvitt smertene og kom tilbake. Ellers ingen klager.

 

S: Hva koster det å trene hos deg?

K: Jeg brukte ganske lang tid på å finne ut hva slags månedsbeløp jeg skulle ha, siden dette er noe helt nytt og noe som ingen riktig vet hva er enda.  Jeg endte på  kr 500,-  i måneden.  Jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger på dette.

 

S: Hvordan har ditt liv endret seg etter at du startet Feelgoodsenteret?

K:  Jeg eier et renseri, som har vært min hovednæring de siste 30 årene.  Dette har vært en fantastisk morsom overgang for meg og jeg føler jeg har fått en helt annen og meningsfylt jobb i livet mitt. Jeg hjelper jo tross alt mennesker til å komme i gang med trening og forhåpentligvis få et sunnere og mer aktivt liv, og det er jeg veldig stolt av.

 

S: Hvordan er det å drive et Feelgoodsenter?

K: Av alt det jeg har jobbet med i mitt liv, er dette helt klart det enkleste. Kundene betaler medlemskontingenten i kortterminalen eller nettbank hver måned. Jeg fører et enkelt medlemsregister for å holde styr på det. Dette har ført til at det er veldig lett å ha oversikt over økonomien. Når det gjelder maskinene er de svært lett å betjene, jeg bruker en del tid på alle nye medlemmer. Kundene hjelper hverandre og gir hverandre tips og råd om egne erfaringer ved bruken. Det er morsomt å høre dem dele med de andre hvilke fremskritt de har hatt med treningen.

 

S: Hvordan har du markedsført deg i Jessheim?

K: For det første har jeg jo pratet med både kjente og ukjente. Jeg har en egen Facebookside og har levert ut flyers til potensielle kunder samt stått to ganger på Jessheim Storsenter med to av maskinene. Det har blitt huket inn en del kunder på den måten, men jeg er også så heldig at mange av de som trener her, har dratt med seg en venninne/kamerat, kone/mann eller familiemedlem, så det kommer stadig nye kunder som har hørt om dette via andre.

 

S: Hvis du kunne skru tilbake tiden, ville du fortsatt ha startet Feelgoodsenteret?

K: Helt klart. Jeg sitter ofte og koser meg og trives med å ha gode samtaler og personlig kontakt med kundene mine.

Jeg er veldig glad for at jeg har fått en slik sosial pensjonisttilværelse.

Feelgood Jessheim 3

Vi takker for samtalen med Knut og at han er en av pionerene som så potensialet i disse maskinene. Vi i Shapemaster ser også på alle kjøpere som en del av vår familie og håper at vi vil vokse over hele landet.